Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вижте рецептата
За почитателите на италианската кухня
Ето един вариант на ястието за четирима души, който доказва, че дори в класическата рецепта може да има щипка креативност
Нещо по-екзотично за трапезата
Тънкостите, за да бъде винаги сочно, се крият най-вече в използването на марината и точните подправки
С тази рецепта ще разполагате с вкусна вечеря, която фигурира в празничния списък с ястия на Елизабет II
Нещо по-екзотично за трапезата
Бърза и много лесна рецепта
Палмовата мазнина трябва да е до 5%, а е повече и използват добавката Е476, която се прави от рицин, каза д-р Сергей Иванов
Повече захар, по-малко какао и добавено палмово масло – това съдържат най-разпространените марки в търговската мрежа у нас